10 jaar CherryCharlie giveaway!

with 10 Comments

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Lieve lieve lieve lezers – dit jaar is een mijlpaal: ik blog al 10 jaar! Geen idee meer wat mijn exacte startdatum is, maar zo’n jubileum kan ik natuurlijk onmogelijk voorbij laten gaan zonder een leuke giveaway 😉

CherryCharlie door de jaren heen

In 2008 begon ik met bloggen: ik deed een vrij jongensachtige studie en was ook daadwerkelijk het enige meisje op de opleiding, dus is wou iets op en top vrouwelijks doen als hobby: ik begon een beautyblog. Jeweetwel, zo’n 13-in-een-dozijn-blogje op Google Blogger met slechte foto’s en reviews van alle oude lipsticks die ik had liggen.

Maar eigenlijk was ik helemaal geen beautyblogger. Die maandelijkse limited edition lijnen van de bekende budgetmake-upmerken interesseerden me eigenlijk niet zo. Ik gaf te weinig om mijn kledingstijl voor leuke outfitfoto’s. Ik ging steeds meer schrijven over dingen als cupcakes, fantasyboeken en lekker naar buiten gaan.

In 2015 ben ik verhuisd naar mijn huidige domein: CherryCharlie. Vrij snel daarna kreeg ik een studie- en autismegerelateerde burnout. Ook mijn blogcreativiteit zat op een dieptepunt. Toen ik daar een beetje uit begon te krabbelen, maakte ik een grote ommekeer: ik besloot te gaan bloggen over slow living lifestyle. Genieten van het leven, goed voor jezelf zorgen, vooral niet teveel willen, en gelukkig worden van de kleine dingen: de eerste bloesem aan mijn erwtenplantjes. Vrienden die van mijn cupcakes smikkelen en speciaal vragen of ik wat voor hun verjaardag wil bakken. Uitgebreid koken voor Paul. Of mijn moeder. Wandelen en kamperen.

En nu is het 2018: CherryCharlie is een vrolijke, zonnige, blog met een hoop Hobbit- en Hufflepuffvibes, ik verbaas me na 10 jaar nog steeds over hoeveel mensen willen lezen wat ik schrijf, en er zijn zelfs adverteerders serieus geïnteresseerd in een plekje op mijn webstek. Tijd voor een feestje!

Statistieken

Op dit moment zijn er 188 blogposts gepubliceerd. Natuurlijk heb ik er meer geschreven in die 10 jaar, maar ik af en toe houd ik een flinke lenteschoonmaak: alles wat ik niet meer vind passen, wordt regelrecht ge-unpublished. En wat écht nevernooitniet meer kan, verwijder ik.

Tegenwoordig zijn er per maand wel meer dan 1200 unieke bezoekers die blij worden van de recepten, DIY’s en inspiratie die ze hier vinden!

Er zijn al 113 lezers geabonneerd op de CherryCharlie nieuwsbrief. Hoe tof en bijzonder is het dat mensen je zo graag lezen dat ze je een plekje in hun inbox gunnen?!

Wie jarig is trakteert!

Natuurlijk wil ik dit leuk vieren, daarom geef ik een mooie goodiebag weg aan één van mijn lezers! Dit zit er in:

GreenBook set van OurGreenStory

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Je krijgt een complete GreenBook met pen, wisser, spray en weekplanner, zodat je niet meer tig agenda’s en schriftjes en to do lijstjes bij het oud papier hoeft te gooien. Ik gebruik de mijne nu al een eeuwigheid en ben er zo blij mee! Hier kun je mijn review lezen.

Homemade cold process soap

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Een heerlijk stuk zelfgemaakte zeep met essentiële olie van dennen en Franse groene klei. Als basisoliën heb ik olijfolie, kokosolie en bijenwas gebruikt. De dennenolie geeft het geheel een subtiele, frisse, groene buitengeur.

Moestuinzaden

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Tuinieren kan iedereen, zelfs als je geen tuin hebt! Zet een paar mooie emmers met goede potgrond bij je voordeur en zaai heerlijke rode bieten, goudsbloem (calendula), citroenmelisse en radijs. Goudsbloem kun je heel makkelijk verwerken in helende smeerseltjes en citroenmelisse houdt de muggen op afstand (en is lekker als thee).

Boek: Het Alice Netwerk

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Een spannende spionageroman van Kate Quinn, gesitueerd rond beide wereldoorlogen, beschikbaar gesteld door uitgeverij Harper Collins. 475 pagina’s leesplezier en achterin een heel stel interessante vragen voor als je deel uitmaakt van een leesclub.

Geurkaars Parfum Berger

10 jaar CherryCharlie giveaway! Win een goedgevulde goodiebag vol slow living lifestyle goodies.

Lampe Berger heeft een fantastische collectie geurkaarsen! Deze Fruity & Floral kaars die ook nog eens nare geurtjes van je huisdieren verdrijft is beschikbaar gesteld door Home Comfort Press.

Hoe doe je mee met deze giveaway?

Heel eenvoudig:

 1. Laat een comment achter onder dit artikel waarin je vertelt wat jouw favo soort blogpost is op CherryCharlie. Cupcakerecepten, wandelverslagen, behind the scenes – alles mag.
 2. Vul in onderstaande Rafflecopterwidget je naam en emailadres in en geef aan dat je een comment hebt geplaatst. (Gebruik hetzelfde emailadres, anders kan ik het niet controleren!) Let op: Dit is belangrijk, anders heb je geen digitaal lootje wat ik kan trekken!

Je kunt eventueel extra entries verdienen door mij te volgen en deze blogpost te delen op social media, maar dat is niet verplicht.

Let op: Alleen inwoners van de Benelux en Duitsland kunnen meedoen.

a Rafflecopter giveaway

1 juli trek ik een winnaar!

10 Responses

 1. Heleen
  | Reply

  Leuke receptenposts heb je! Ik doe graag mee met de winactie voor deze fijne producten 🙂

  • Charlotte
   | Reply

   Hoi Heleen,

   Vergeet je niet ook nog even in de Rafflecopter widget aan te geven dat je meedoet? Anders heb je geen digitaal lootje wat ik kan trekken 😉

   Groetjes,
   Charlotte

 2. Luna Yin
  | Reply

  Ik vind al jouw blogs super leuk om te lezen. Maar het leukste vind ik de recepten.
  1 juli is mijn verjaardag, dus dan zou het super leuk zijn als ik win?❤️

 3. Liana
  | Reply

  Ik vind vooral de receptenblogs interessant om te lezen! 🙂
  Liana recently posted… Boekrecensie | 13 minutenMy Profile

 4. Aïde
  | Reply

  Ik lees het allerliefst wandelverslagen. I love nature

  • Charlotte
   | Reply

   Hoi Aïde, you’re in for a treat! Ik ben namelijk van plan om in de toekomst wat vaker wandelverslagen te posten 🙂

 5. Caroline
  | Reply

  Je posts over slow living, mindfulness, wandelen, natuur, rust vinden/creëren in je leven vind ik zelf het meest waardevol omdat ik daar momenteel zelf heel veel behoefte aan heb. Maar ik vind je blogs over DIY’en, koken/bakken en je boekenreviews ook erg fijn 🙂
  Wat ik denk ik nog wel het leukst vind is dat ik zo een hele andere jij leer kennen, omdat ik je vooral ken als het drukke luidruchtige aanwezige spring-in-het-veld stuitermeisje in de VB en dat echt mijlenver staat van wat ik hier lees xD Maar heel logisch wel, want als je buiten hebt gestuiterd is er natuurlijk niks fijner dan daarna lekker binnen cocoonen 😉 (Overigens ook heel herkenbaar :P) Ga zo door! Op naar de volgende mijlpaal! xx Caro

  • Charlotte
   | Reply

   Hey Caro, wat een lief uitgebreid verhaal! Het stuitermeisje is wel redelijk verleden tijd – ik kan nog steeds wel stuiteren als ik super enthousiast of blij ben, maar sinds mijn burnout ben ik significant rustiger geworden. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat ik niet zo nodig meer hoef op te vallen of aandacht trekken 😉

 6. Myrthe
  | Reply

  De artikeltjes die je plaatst onder Mindstyle lees ik het liefste. Als mede auti hoop ik daar wat van te kunnen leren 🙂

 7. Irina
  | Reply

  De recepten! ?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.