10x sinterklaascadeautjes voor creatievelingen

with No Comments

Sinterklaas komt dichter- en dichterbij, en voor sommige mensen is het ontzettend moeilijk om cadeautjes te verzinnen. Vandaag presenteer ik mijn cadeaugids voor DIY liefhebbers! Wat koop je voor zo iemand?

Koop jij een cadeautje voor iemand die veel tekent, en dan niet alleen op papier? Grote kans dat hij Posca markers gebruikt. Deze universele verfstiften kosten een godsvermogen, dus je maakt iedere kunstenaar ongelofelijk gelukkig met een pakketje van deze beauties!
€29,21 bij Bol.com

Wat zijn stiften en pennen zonder papier? Dit schetsboek van gerecycled papier ziet er zelfs zonder verpakking al uit als een cadeautje.
€12,95 bij Dille & Kamille

Is de creatieveling op jouw lootje een groenliefhebber? Geef een leuk macramé plantenhanger DIY pakket cadeau!
€12,90 bij Wolplein

Voor de creatieve hygge-fanaat: maak je eigen kaarsen! Eerst lekker creatief bezig, daarna in een hoekje met een boekje, pot thee erbij, en je zelfgemaakte kaars aansteken.
€12,95 bij Pipoos

Ook belangrijk: knutselspullen opbergen, anders wordt het een zootje. Deze prachtige dozenset met botanische patronen zullen zeker in de smaak vallen (en zijn mooi genoeg om op tafel te laten slingeren).
€9,95 bij Dille & Kamille

Is de gelukkige persoon op jouw lijstje meer iemand die met waterverf werkt? Dan zijn deze Ecolinestiften een schot in de roos. Aquarel handlettering is hiermee een eitje en het ziet er altijd zo ongelofelijk mooi uit <3
€14,- bij Bol.com

Ook onmisbaar bij handlettering: een goede kroontjespen! De mijne is inmiddels al meer dan mijn halve leven bij me. Ik krijg er echt de ultieme fantasy vibe van als ik hiermee aan de slag ga.
€5,95 bij Dille & Kamille

Alvast voor kerst: een kerststal haakpakket! Serieus, klik die link en bekijk even alle plaatjes. Te snoezig voor woorden 🙂
€37,50 bij Wolplein

Is de creatieveling voor wie jij iets uitzoekt een jonge moeder met kleine kinderen? Deze gipsset is dan een ontzettend leuke manier om voet- en handafdrukken te bewaren.
€29,95 bij Pipoos

Voor de gevorderde haakster: een boek vol prachtige Fair Isle patronen! Vol met leuke, moderne interieur-accessoires met een kleine vintage touch. Denk aan plantenmandjes of een leuke poef.
€16,99 op Bol.com

Wat voor persoon heb jij op je lootje staan? Wat voor cadeau-inspiratie zoek jij?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.