10x sinterklaascadeautjes voor keukenprinsessen

with No Comments

Over een paar dagen is het al Sinterklaas – tijd voor de laatste gift guide van dit jaar! Koop vandaag nog gauw last-minute je cadeautjes. Hieronder vind je een hoop cadeau-inspiratie voor dames (en heren) die graag in de keuken staan.

Flatlay cadeautjes
Jamie Oliver vierkante cakevorm

Een ronde taart in punten snijden geeft een enorm geklieder in het midden – een vierkante taart kun je veel makkelijker in gelijke stukjes verdelen. Deze vorm van Jamie heeft een handige losse bodem.
€20,49 bij Bol.com

Koekuitsteker gemberkoekmannetje

Geen keukenprinses kan zonder koekuitstekers. Deze gingerbreadmanvorm is leuk voor kerst, en als je wat budget over hebt, doe je er zo’n pak Pepparkakordeeg van Ikea bij.
€3,35 bij De Leukste Taartenshop

The Hairy Bikers' British Classics | Si King & dave Myers

Nog een recent uitgekomen kookboek, en eentje die hoog op mijn persoonlijke wishlist staat: The Hairy Bikers’ British Classics! Kom maar hier met al dat comfort food <3
€25,99 bij Bol.com

Dille & Kamille puddingvorm voor Christmas pudding

Speaking of comfort food, ik ga binnenkort een heuse Christmas Pudding maken! Ja, zo eentje die je 8 uur lang moet koken. Deze vorm is precies 2 pints groot, ofwel: perfect! Het recept komt op tijd voor kerst op CherryCharlie, dus iedereen die met mij mee wil koken: haal dit ding maar vast in huis!
€14,95 bij Dille & Kamille

Jamie Oliver mini taartvormpjes

Ook leuk: individuele taartjes bakken voor mensen. En ja, ook deze set vormpjes komen van Jamie Oliver.
€29,99 bij Bol.com

Dille & Kamille bakbonen

Dit is een cadeautje waar je iedere gevorderde thuisbakker een plezier mee doet: bakbonen! Zo heb je altijd (herbruikbaar!) materiaal in huis voor het blind bakken van taartbodems.
€12,95 bij Dille & Kamille

Koekjesbijbel | Rutger van den Broek

Wat is deze gift guide zonder kookboek? Rutger van den Broek heeft recentelijk zijn Koekjesbijbel gepubliceerd. En iedereen weet dat alle keukenprinsessen dol zijn op Rutger 😉
€29,99 bij Bol.com

Fun Cakes red velvet cakemix

Heb jij iemand op je lootje staan die net is begonnen met bakken? Support hun nieuwe hobby dan met de lekkere mixen van FunCakes! Je hebt ze echt in heel veel verschillende varianten, van basic cupcakes tot red velvet, limoncello, brownies en stoofwafelcake.
Vanaf €3,35 bij De Leukste Taartenshop

Dille & Kamille serveerplateau met stolp

Voor iemand die erg mooie taarten en koekjes maakt: een serveerstolp! Zo kun je die prachtige kunstwerkjes even mooi uitstallen op tafel (en er af en toe van snoepen).
€29,95 bij Dille & Kamille

Dille & Kamille rijsmand voor brood

Als laatste iets voor de minder zoete bakkers: een rijsmandje voor mensen die vaak brood bakken! En na afloop kun je de sneetjes er ook leuk in serveren.
€21,95 bij Dille & Kamille

Natuurlijk kun je deze gift guides ook heel goed voor kerst gebruiken.


Hier zijn de andere drie nog een keer op een rijtje

Gift guide voor buitenmensen

Gift guide voor DIY’ers

Gift guide voor boekenwurmen

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.