Over CherryCharlie.nl

Homemade | Ambachtelijk | Good food | Natuur | Verduurzamen

CherryCharlie.nl is een slow living lifestyleblog: Een blog over relaxt leven, genieten van het leven, maar wel met respect voor je omgeving, de natuur, de aarde, en jezelf.

De huidige maatschappij is heel erg extravert, druk, snel en veeleisend. Met deze blog probeer ik je te inspireren om een stapje terug te doen en niet altijd maar te stressen en te haasten. Kijk eens om je heen, doe eens iets op de ouderwetse manier, wees eens bewust van wat er allemaal gaande is. Ik geloof dat het leven tien keer mooier is als je tijd en aandacht aan dingen besteed.

Op CherryCharlie.nl vind je o.a. DIY’s, recepten, en artikelen over outdoor, mindstyle en duurzaamheid.

Ik ben in 2008/2009 begonnen met bloggen. Eerst nog als beautyblogger, maar langzamerhand begon ik steeds meer mijn eigen ding te doen in plaats van met de massa mee te lopen en veranderde ik in een lifestyleblogger. Zo kon ik veel beter mijn ei kwijt! In de tussentijd ben ik ook nog verhuisd naar een eigen domein, omdat bloggen voor mij toch best een serieus dingetje werd.

In 2015 ben ik overspannen geraakt door een combinatie van autisme/overprikkeling, afstuderen en een bestuursjaar. Ik heb toen mij leven rigoureus omgegooid en gekeken naar wat ik écht belangrijk vind. Op dat moment is CherryCharlie duidelijk een slow living lifestyleblog geworden.

Heb je vragen of verzoekjes, dan hoor ik dat graag via social media of email!

Over Charlotte

Hoi, mijn naam is Charlotte…

…en ik ben een Hobbit. Tenminste, dat vind ik. (Mijn vriend vind dat ik daar te groot voor ben met mijn 1 meter 60, maar dan roep ik altijd heel hard dat ik een slok teveel uit de Entwash heb gehad.)

Ik woon in Enschede in een krakkemikkig studentenhuis met energielabel Z, maar mijn lief en ik zijn druk op zoek naar een eigen stekje in de regio, liefst met een fatsoenlijk energielabel en ruimte voor een moestuin.

Naast bloggen is muziek een grote passie voor me. Ik ben afgestudeerd aan ArtEZ en schrijf mijn eigen liedjes. Ook ben ik pianist bij een supergezellig popkoor en een folk rock band. Mocht je meer willen weten over mijn muzikale bezigheden, neem dan zeker een kijkje op CharlotteBax.nl 🙂 Ik het heerlijk om te borduren, koken, bakken, lezen, tuinieren, wandelen en te kamperen. En natuurlijk om daarover te schrijven! Over mijn privéleven deel ik verder niet zoveel. Ik wil graag dat dat privé blijft 😉

Samenwerken

Ik sta zeker open voor reviews, advertorials, advertenties en langdurige ambassadorships. Mocht je het idee hebben dat jij als merk en ik als blogger een match made in heaven zijn, kijk dan even op mijn Adverteren pagina.