Over CherryCharlie.nl

Wat hebben Tolkiens Hobbits, hygge en slow living met elkaar gemeen? Je rent niet achter trends aan, maar gaat gewoon rustig je eigen gangetje, met aandacht voor wat je doet.

Op CherryCharlie probeer ik de perfecte balans te vinden tussen lekker buiten door de modder banjeren en binnen cocoonen met een kop warme chocolademelk en een borduurwerkje. Ik wil jou inspireren om ook te leven met aandacht, te genieten van wat je doet, zonder constant achter de nieuwste trends aan te rennen.

Hier kun je onder andere recepten vinden voor comfort food en zoetigheid, maar ook gezonde dingen. Simpele DIY’s en de uitgebreide alchemie van zeepzieden. Wandelroutes en boekentips. Ik ben dol op dingen zelf maken, maar ook op ambachtelijke, eerlijke en groene producten.

Heb je vragen of verzoekjes, dan hoor ik dat graag via social media of email! De links staan helemaal bovenaan iedere pagina.

Over Charlotte

Hoi, mijn naam is Charlotte… en ik ben een Hobbit.

Ik woon samen met mijn grote liefde Paul in een appartement in een rustige buurt in Hengelo, Overijssel: een soort kruising tussen een Hobbithol en de Hufflepuff common room, waar het elke dag ruikt naar lekker eten en waar altijd een of ander creatief project op de hoek van de bank ligt, waardoor de chaise longue permanent bezet is.

Als je het soort blogger zoekt die elke maand nieuwe schoenen koopt, jaarlijks de keuken een makeover geeft of alle nieuwste trends voor je op een rijtje zet, dan ben je aan het verkeerde adres. Ik ben een persoon die graag anderen inspireert om iets creatiefs te doen, en ik wil je graag laten zien dat sommige ouderwetse gewoontes helemaal zo gek nog niet waren. Daarnaast deel ik natuurlijk mijn favorieten met je en nieuwe dingen die ik ontdek.

Mijn passies zijn muziek maken, creatief bezig zijn (in de keuken of anderszins), wandelen, kamperen en lezen. En natuurlijk om daarover te schrijven! Over mijn privéleven deel ik verder niet zoveel. Ik wil graag dat dat privé blijft 😉

Samenwerken

Ik sta zeker open voor reviews, advertorials, advertenties en langdurige ambassadorships. Mocht je het idee hebben dat jij als merk en ik als blogger een match made in heaven zijn, kijk dan even op mijn Adverteren pagina.

Ook vind ik het superleuk om blogposts uit te wisselen met bloggers die in dezelfde niche als ik schrijven, of wanneer we op een andere manier heel goed bij elkaar passen. Mail me gerust!

Mijn favorieten