Over CherryCharlie.nl

Wat is de link tussen een introvert, een autist en een Hobbit?
Ze houden er allemaal een slow living lifestyle op na!

CherryCharlie.nl staat helemaal in het teken van deze slow living lifestyle. De huidige maatschappij is heel erg extravert, druk, snel en veeleisend. Met deze blog probeer ik je te inspireren om een stapje terug te doen en niet altijd maar te stressen en te haasten. Ik geloof dat het leven tien keer mooier is als je tijd en aandacht aan dingen besteed. Dit doe ik met artikelen over relaxt en eenvoudig leven, simpele DIY’s, good food en het buitenleven.

Ik ben in 2008/2009 begonnen met bloggen. Eerst nog als beautyblogger, maar langzamerhand begon ik steeds meer mijn eigen ding te doen in plaats van met de massa mee te lopen en veranderde ik in een lifestyleblogger. En stiekem past dat veel beter bij mij. In 2015 ben ik overspannen geraakt. Of noem het een burnout. Eigenlijk zie ik zelf niet zoveel verschil, het één ligt toch in het verlengde van het ander. Op dat moment is CherryCharlie duidelijk een slow living lifestyleblog geworden.

Omdat dit een lifestyleblog is, zul je een hoop verschillende dingen tegenkomen: boekenreviews, tuintips, wandelroutes en -verslagen, recepten, borduurpatronen, mindstyle artikelen – maar alles natuurlijk met hetzelfde sausje van Hobbits, hygge en huiselijkheid.

Heb je vragen of verzoekjes, dan hoor ik dat graag via Facebook, Twitter of email!

Over Charlotte

Hoi, mijn naam is Charlotte…

…en ik ben een Hobbit. Tenminste, dat vind ik. (Mijn vriend vind dat ik daar te groot voor ben met mijn 1 meter 60, maar dan roep ik altijd heel hard dat ik een slok teveel uit de Entwash heb gehad.)

Ik woon in Enschede in een krakkemikkig studentenhuis met energielabel Z, maar mijn lief en ik zijn druk op zoek naar een eigen stekje in de regio. Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium als componist voor films en games, maar ben weer terug naar mijn songwriting roots gegaan. Naast singer-songwriter ben ik ook pianist bij een popkoor en een leuk pop/rock coverbandje. Mocht je hier meer over willen weten, kijk dan gerust op CharlotteBax.nl 🙂

Naast muziek maken is bloggen mijn andere grote passie. Ik het heerlijk om te borduren, koken, bakken, lezen, tuinieren, wandelen en te kamperen. En natuurlijk om daarover te schrijven! Over mijn privéleven deel ik niet zoveel. Ik wil graag dat dat privé blijft 😉

Samenwerken

Ik sta zeker open voor reviews, advertorials, advertenties en langdurige ambassadorships. Mocht je het idee hebben dat jij als merk en ik als blogger een match made in heaven zijn, download dan mijn Mediakit voor meer informatie. Ook bloggers die wat meer exposure willen en een blogpost of sidebar banner willen uitwisselen zijn welkom om contact op te nemen.

Download mijn mediakit