CherryCharlie is een slow living lifestyleblog waar onderwerpen als lekker eten, genieten van het leven, creativiteit, outdoor en sustainability een grote rol spelen.

In bloggen zitten een hoop kosten en energie: denk maar aan de hostingkosten, evenementen bijwonen en daarvoor reiskosten maken, actief op zoek gaan naar interessante onderwerpen en natuurlijk het schrijven, fotograferen en promoten van iedere blogpost.

Om dit te bekostigen maak ik gebruik van advertenties: ik vertoon banner ads (o.a. google ads), gebruik affiliate links en schrijf af en toe een gesponsorde post. Op de google ads na (hier heb ik niet die specifieke controle over) ben ik zeer kieskeurig in wie er op CherryCharlie.nl kunnen adverteren, ik wil namelijk zelf ook achter het merk of bedrijf staan. Het liefst zou ik puur draaien op deals die perfect bij CherryCharlie passen, zodat google ads uit het raam kan 😉

Merken die goed bij CherryCharlie passen, zijn bijvoorbeeld merken op het gebied van outdoor, kamperen, lekker eten, creatief zijn en duurzaamheid.

Adverteren bij nichebloggers kan heel voordelig uitpakken: hun bereik is minder groot, waardoor advertenties vaak heel betaalbaar zijn. Tegelijkertijd is die kleine groep volgers wel heel erg gefocust rond 1 thema, dus wanneer je binnen dat thema zit, bereik je opeens een heleboel mensen die écht in jou geïnteresseerd zijn en op jou zitten te wachten!

Adverteer zelf op CherryCharlie.nl!

Heb je een webshop, bedrijf of vertegenwoordig je een merk wat helemaal bij CherryCharlie.nl zou passen, en zou je dat graag onder de aandacht van mijn lezers willen brengen? Neem dan contact met me op via charlotte@cherrycharlie.nl!

Ik werk graag samen met kleine lokale bedrijven (Benelux / Duitsland) en startups. Zo kun je voor een klein bedrag per maand al een sidebar banner inkopen, maar ik schrijf ook advertorials, organiseer giveaways, of als ik je merk supercool vind kan ik zelfs brand ambassador worden! Wanneer je ambachtelijk of duurzaam bezig bent, werk ik graag met je samen! Ook bedrijven die zich richten op outdoor en natuur komen in aanmerking voor een artikel op CherryCharlie.nl. Grote discounters hoeven het bij mij niet te proberen 😉

Wil je mijn mediakit met gedetailleerdere statistieken, of mijn prijslijst opvragen? Dat kan via bovenstaand emailadres.

Ook als je een blogger bent die qua onderwerpen aansluit op CherryCharlie.nl, kun je contact opnemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld eens een artikel of banner uitwisselen.

Producten opsturen

Werk je bij een PR bureau, voor een webshop, merk of bedrijf en wil je me graag producten opsturen voor CherryCharlie.nl? Dat kan! Ik vind het leuk om nieuwe merken en producten te ontdekken en als ik ze echt gaaf vind besteed ik er graag wat aandacht aan op mijn blog. Houd er echter wel rekening mee dat ik soms iets niet plaats als het niet bij CherryCharlie.nl past, en dat ik het ook eerlijk zeg wanneer ik ergens minder enthousiast over ben.

Neem voor mijn postadres contact op via charlotte@cherrycharlie.nl!

Word affiliate partner

Wil je graag door bloggers in de kijker gespeeld worden, maar heb je als starter niet echt budget om bij al je favo bloggers een advertentie in te kopen?

Word dan affiliate partner via LinkPizza.

Dit kan soms net dat zetje zijn voor bloggers om een link naar jouw product te plaatsen, omdat ze er zelf ook iets aan verdienen wanneer er via zo’n link iets wordt gekocht. Dit is doorgaans een klein percentage van de omzet. Advertentiekosten op basis van de omzet – een ideale manier om te beginnen met adverteren!

Ook heb je hier toegang tot een wereld aan verschillende bloggers en websites om te benaderen voor gesponsorde content, of je schrijft zelf een opdracht uit waar zij op kunnen pitchen. Zo kies je de besten uit.