CherryCharlie is een slow living lifestyleblog waar onderwerpen als genieten van het leven, creativiteit, outdoor en sustainability een grote rol spelen.

In bloggen zitten een hoop kosten en energie: denk maar aan de hosting, evenementen bijwonen, actief op zoek gaan naar interessante onderwerpen en natuurlijk het schrijven, fotograferen en promoten van iedere blogpost.

Om dit te bekostigen maak ik gebruik van advertenties: ik vertoon banner ads (o.a. google ads), gebruik affiliate links en schrijf af en toe een gesponsorde post. Op de google ads na (hier heb ik niet die specifieke controle over) ben ik zeer kieskeurig in wie er op CherryCharlie.nl kunnen adverteren, ik wil namelijk zelf ook achter het merk of bedrijf staan.

Adverteer zelf op CherryCharlie.nl!

Heb je een webshop, bedrijf of vertegenwoordig je een merk wat helemaal bij CherryCharlie.nl zou passen, en zou je dat graag onder de aandacht van mijn lezers willen brengen? Neem dan contact met me op via charlotte@cherrycharlie.nl!

Ik werk graag samen met kleine lokale bedrijven (Benelux / Duitsland) en startups. Zo kun je voor een klein bedrag per maand al een sidebar banner inkopen, maar ik schrijf ook advertorials, organiseer giveaways, of als ik je merk supercool vind kan ik zelfs brand ambassador worden! Wanneer je ambachtelijk of duurzaam bezig bent, werk ik graag met je samen! Ook bedrijven die zich richten op outdoor en natuur komen in aanmerking voor een artikel op CherryCharlie.nl. Grote discounters hoeven het bij mij niet te proberen 😉

Hier kun je mijn mediakit downloaden om snel een indruk te krijgen van mijn doelgroep, statistieken en het soort blogposts wat ik schrijf. Neem contact met me op voor gedetailleerde informatie en een prijslijst.

Ook als je een blogger bent die qua onderwerpen aansluit op CherryCharlie.nl, kun je contact opnemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld eens een artikel of banner uitwisselen.

Producten opsturen

Werk je bij een PR bureau, voor een webshop, merk of bedrijf en wil je me graag producten opsturen voor CherryCharlie.nl? Dat kan! Ik vind het leuk om nieuwe merken en producten te ontdekken en als ik ze echt gaaf vind besteed ik er graag wat aandacht aan op mijn blog. Houd er echter wel rekening mee dat ik soms iets niet plaats als het niet bij CherryCharlie.nl past, en dat ik het ook eerlijk zeg wanneer ik ergens minder enthousiast over ben.

Mijn postadres is:

Charlotte Bax
Curiestraat 147
7555 NN Hengelo