Albert Heijn moestuintjes update: an unexpected hobby

with No Comments

Hai folks,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de Albert Heijn moestuintjes weer verkrijgbaar zijn! Vorig jaar had ik het veel te druk met afstuderen om er aandacht aan te schenken, dit jaar kreeg ik er één bij mijn boodschappen. Ach, laten we het eens proberen! Moeilijk kan het niet zijn.

Inmiddels heb ik er vijf, waarvan 2 van mijn buurvrouw gekregen (dankjewel buuf!). En ik ben hooked. Vanaf het moment dat de eerste groene sprietjes boven de grond uit kwamen, was ik verliefd. Is dit wat je voelt als je een baby of een huisdier hebt? Vroeger had ik ook wel eens een plantje op mijn kamer, maar die vergat ik altijd water te geven…

Op dit moment heb ik peterselie, venkel, doperwtjes, tuinkers en komkommer. De peterselie kan ik al bijna overpotten, morgen dus even en zak potgrond kopen!

Albert Heijn moestuintjes: an unexpected hobby • CherryCharlie.nl

Albert Heijn moestuintjes: an unexpected hobby • CherryCharlie.nl

Albert Heijn moestuintjes: an unexpected hobby • CherryCharlie.nl

Verder fantaseer ik natuurlijk al helemaal over hoe mijn hoekje van het balkon er binnenkort uit ziet. Dit is mijn wishlist:

  • Mooie bloempotten
  • Een grote bak voor o.a. de komkommers
  • Labels voor in mijn tuintje
  • Kasje voor de wat teerdere plantjes
  • Snoeischaar
  • Gietertje

Mijn grote favorieten voor tuinspulletjes zijn toch wel de Hema en de Dille & Kamille: superschattige items voor weinig geld, n de winkels zitten lekker in Enschede centrum.

Anyway, genoeg gelegenheid om lekker de hobbit uit te hangen deze lente/zomer 🙂 Samwise Gamgee zou trots op me zijn!

Mijn balkon zit op de noordwestkant van het huis, alleen aan het eind van de middag heb ik eventjes de volle zon op mijn raam staan. De muur geeft lekker veel beschutting. Ideaal voor mijn plantjes, dacht ik zo! Buuf heeft haar kas alweer buiten staan, dus dat wordt gezellig met zijn tweetjes!

Heb jij al Albert Heijn moestuintjes? En welke?

On up to date te blijven met mijn balkonmoestuin, kun je me volgen op Facebook! Ik post hier regelmatig foto’s van nieuwe ontwikkelingen. Profiteer van mijn ervaringen en leer van mijn wins en fails!

Albert Heijn moestuintjes: an unexpected hobby • CherryCharlie.nl

Albert Heijn moestuintjes: an unexpected hobby • CherryCharlie.nl

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.