And the winner is…

with No Comments

Jahaaa! Ik ben terug uit Noorwegen! Okee, dat was ik al een tijdje, zelf al eerder dan gepland, maar het lange verhaal komt binnenkort online.

Anyway, het is September en dat betekent dat ik een winnaar moet trekken voor mijn verjaardags-giveaway! In het kort, het ging om het prachtige mindstyleboek “Start Where You Are” van Meera Lee Patel.

Check hier de review

Jullie zijn natuurlijk allemaal vast heel nieuwsgierig. De winnaar heeft echter al een berichtje ontvangen! Degene die ik blij ga maken met “Start Where You Are” is…

Monique!

Check gauw je inbox als je dat nog niet hebt gedaan, stuur mij je adres en dan komt er een fijn cadeautje jouw kant op 🙂

Voor de andere deelnemers: Niet getreurd, dit prachtige boek is namelijk ook gewoon op Bol.com te bestellen! Wanneer je bestelt door middel van onderstaande knop, dan krijg ik een kleine commissie van Bol.com , waarmee jij helpt om CherryCharlie.nl online te houden. Dankjewel!

Bestel de Engelse versie

Bestel de Nederlandse versie

Foto-achtergrond: Graham & Brown via Home Comfort Press.

Disclaimer: Ik heb dit boek gekregen. Dit verandert natuurlijk niks aan mijn ervaring of eigen mening. Ik streef er altijd naar om een zo eerlijk mogelijk artikel voor jullie te schrijven!

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.