DIY Wax wraps (zonder strijkijzer)

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst wax wraps uitgeprobeerd voor CherryCharlie: een duurzame, herbruikbare vervanger voor plasticfolie. Je kunt ze in allerlei leuke patroontjes kopen, maar wist je dat het ook supermakkelijk is om ze zelf te maken?
Read more

7 dingen die je moet weten voor je je eerste Nijmeegse Vierdaagse loopt

Ik heb de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen! Ik ging compleet blanco de hele ervaring in en in deze blogpost vertel ik je alles over mijn ervaring en wat niemand je van tevoren vertelt.
Read more

Boekreview: Een tuin vol geheimen

“Een vervallen landhuis, een ruziënde familie en vijf generaties sterke vrouwen.” Daar had ik wel oren naar! Dus toen HarperCollins me mailde of ik dit boek wilde reviewen, zei ik volmondig ja.
Read more

Charlottes favorieten- juli & augustus

Daar zijn we weer! Een dagje later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar ik zit nog een beeeetje in vakantiemodus ;-). De zomervakantie is voorbij, de Kick-In is in volle gang en ik zit hier heerlijk op het terras van mijn oude studentenkroeg onder een grote luifel te genieten van het mooie weer.
Read more

CherryCharlie zomerstop

Voorheen blogde ik vaak gewoon lekker door in de zomer, maar het neerzetten van écht leuke artikelen met mooie foto’s kost eigenlijk best veel tijd. Vandaar dat ik dit jaar een CherryCharlie zomerstop inlas!
Read more

Recept: Bessenjam uit andermans tuin

Zelf jam maken is alles behalve moeilijk. In de supermarkt kun je gewoon geleisuiker kopen, dat gooi je bij je bessen, je kookt het in en voilà. In deze blogpost een stap voor stap recept voor bessenjam.
Read more

3 Nederlandse outdoor bucketlists voor jaren wandelplezier

“Nederland is saai en plat”. WRONG!” Voor mooie natuur, een avontuurlijke vakantie of rust aan je hoofd hoef je helemaal niet ver weg te vliegen, je kunt ook lekker duurzaam doen en op vakantie gaan in eigen land. Voor de gelegenheid heb ik 3 toffe bucket lists gemaakt die je voorzien van heel veel vakantie-inspiratie in Nederland!
Read more

Charlottes favorieten – juni

Charlottes favorieten (juni): de tofste dingen die ik ben tegengekomen op het gebied van Hobbit lifestyle, verduurzamen, lekker eten, outdoor en autisme. Standaard op de laatste zondag van de maand.
Read more

Gnocchi salade met walnoten en geitenkaas

Koken zonder vlees: ik doe het steeds vaker. Vegetarisch koken is in principe helemaal niet moeilijk. Er zijn een hoop traditionele vleesvervangende smaakcombinaties – zo lekker dat je het vlees niet eens mist!
Read more