10x sinterklaascadeautjes voor boekenwurmen

with No Comments

Na de cadeautjes voor de buitenmensen afgelopen week, is het vandaag tijd voor cadeautips voor boekenwurmen! Dit zijn mijn favorieten van afgelopen jaar, en natuurlijk heb ik er ook een handvol classics tussen gegooid, die eigenlijk iedereen in zijn kast moet hebben staan.

Fantastic Beasts & Where to Find Them
Jaja, de nieuwe film is net uit en serieus – als fan moet je er heen. Mocht er een Wizarding World fanaat op je lootje staan, dan maak je hem of haar sowieso blij met dit boek uit de Hogwarts Library!
Hardcover | Paperback

Three Dark Crowns deel 1: Koninginnen
Het eerste deel van een veelbelovende fantasyserie! Lees hier hoe ik het boek heb verslonden.
Paperback

Persona
Supertoffe detective, leest als een trein. Een goed cadeau als je eigenlijk niet zo goed weet wat iemand graag leest. Lees hier mijn review!
Paperback

De Verborgen Impact
Dit boek heeft mijn leven veranderd: ik werd me opeens zó ongelofelijk bewust van mijn impact op de aarde bij alles wat ik doe en koop! Heel interessant en inzichtelijk geschreven – niet alleen voor eco-hippies, maar juist ook voor mensen die nog niet zo goed weten wat ze nou met dat hele “verduurzamen” aan moeten.
Paperback

Lord of the Rings: Wapens en Veldslagen
Voor de ultieme LOTR-nerd! Een heel gaaf kijkje achter de schermen. Heel veel concept-schetsen en uitwerkingen van het verloop van de veldslagen. De mijne heb ik ondertussen letterlijk kapot gelezen 😉
Tweedehands

Jane Austen Box Set
Voor alle jongedames: de tijdloze romans van Jane Austen, waar intelligentie, humor en romantiek hand in hand gaan. Deze editie van de Penguin Group heeft prachtige gestoffeerde kaften (heb er zelf 2 thuis staan).
Hardcover Box Set

Het Meisje in de Brief
Dit is denk ik het meest aangrijpende boek dat ik het afgelopen jaar heb gelezen. Het boek bij uitstek voor liefhebbers van boeken die op waarheid zijn gebaseerd. Review komt deze week online, stay tuned!
Paperback

Verkikkerd
Deze staat op mijn eigen verlanglijstje! Dit boek speelt op de campus van de Universiteit Twente, en heeft daarom nu al een speciaal plekje in mijn hart. Als haar boeken net zo hilarisch zijn als haar Instagram Stories, moet dat helemaal goed komen!
Paperback

Dit Is Een Goede Gids
Hiermee doe je iedereen een plezier die wat duurzamer probeert te leven. Vol met honderden tips en adressen voor eco-vriendelijke producten, van kleding en makeup tot vakanties en het opvoeden van je kinderen.
Paperback

The Tales of Beedle the Bard
Okee, als afsluiter nog ééntje van onze geliefde mevrouw Rowling. Een schot in de roos voor iedere Harry Potter fan.
Hardcover | Paperback

Hebben jullie thuis al lootjes getrokken? Wat voor persoon staat er op jouw lootje?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.