Alle artikelen die ik op CherryCharlie plaats geven mijn eigen mening en ervaringen weer.

De meeste producten heb ik zelf gekocht, als ik iets toegestuurd heb gekregen ter review, dan ben ik daar open en duidelijk over. Nog steeds geef ik dan mijn eigen eerlijke en onafhankelijke mening over een product.

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige opgelopen schade bij het bezoeken van CherryCharlie of na gebruik van producten waarover ik heb geschreven. Iedereen is anders en ervaart een product op zijn eigen manier.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Affiliate links

CherryCharlie is aangesloten bij LinkPizza. Dit betekent dat iedere daarvoor geschikte link automatisch wordt omgezet in een affiliate link. Dit zijn links met een tracking code die doorgeeft dat iemand via mijn site op een bepaalde pagina is gekomen. Meestal zal dit een webshop zijn. Wanneer je via zo’n link iets koopt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst – jij merkt er niks van, het kost je niks extra.

Zo kan ik een beetje verdienen aan producten die ik graag gebruik of waar ik enthousiast over ben. Bloggen kost een hoop tijd en moeite, en op deze manier zie ik er wat voor terug en kan ik de kosten van hosting en dergelijke een beetje dekken.

Mocht je het gaaf vinden wat ik schrijf, steun me dan door eens iets via zo’n link te kopen.

Advertorials

Advertorials zijn gesponsorde blogposts. Links op internet zijn geld waard – als een externe site naar jouw site verwijst, is dat onder andere goed voor je Google ranking: je komt hoger in de zoekresultaten te staan.

Sommige websites, webshops en producten vind ik zo gaaf dat ik er spontaan naar link. Andere webshops of merken kopen soms zo’n link bij mij, die dan netjes in een leuk artikel gepast wordt. Ik krijg hier dan een afgesproken bedrag voor.

Voor advertorials werk ik alleen samen met webshops en merken waar ik zelf enthousiast over ben, en die ik binnen de niche van CherryCharlie vind passen. Je zult mij dus niet gauw auto’s of het nieuwste merk nepnagels zien promoten, maar wel dingen die met een Hobbit-achtige lifestyle, ontspannen en DIY te maken hebben.

Voor de merken die een advertorial inkopen, betekent dit dat zij een stukje oprechte en enthousiaste publiciteit (of noem het reclame) krijgen, geschreven door iemand die écht blij wordt van ze en gericht op mensen die er hoogstwaarschijnlijk ook heel blij van worden. Gericht op een heel specifieke doelgroep dus!

Voor mij betekent het, net als bij de affiliate links, dat ik er wat aan verdien, zodat ik tijd en geld in CherryCharlie kan blijven steken.