DIY project: Monstera borduurpatroon

with 1 Comment

 

Zo, de monstera-trend is al een eeuwigheid bezig en dan kom ik nog eens aankakken hoor… Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo trendgevoelig (hello auti-powers!), maar deze groene interieurtrend vind ik al sinds het begin erg leuk!

En groen is here to stay! Vandaag heb ik een borduurpatroon voor jullie, van – surprise surprise – een monsterablad.

Dit monstera borduurpatroon kun je binnen 1 middag af hebben!

Nodig

 • DMC 890
 • DMC 904
 • DMC 906
 • Aida borduurstof 14-count op A5-formaat
 • Het telpatroon natuurlijk!

Het leuke van zulke kleine patroontjes vind ik dat je ze lekker snel af hebt. Ik ben ook bezig met een groter project (50×50 cm), maar dat duurt wekenlang!

Weet trouwens nog niet waar ik deze zal neerzetten – mijn studentenkamertje is echt overvol. Maar binnenkort kan Paul afstuderen en dan kunnen we op zoek naar een eigen huisje! Het lijkt me zo leuk om daar lekker te klussen en te knutselen en dat allemaal met jullie te delen 🙂

DIY project: Monstera borduurpatroon • CherryCharlie.nl

Heb jij monstera planten of items in huis?

Download het patroon in de Secret Library

 


Foto-achtergrond: Graham & Brown.

One Response

 1. Kreanimo
  | Reply

  Mooi zeg.
  Die groene kleurtjes maken het net echt.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.