Elf Fantasy Fair 2014

with No Comments
Hai folks,
Afgelopen zaterdag ben ik, met dank aan Ilja van Beautypolish.nl, naar Elf Fantasy Fair geweest bij kasteel Haarzuilens. Ik wou al een aantal jaar erheen, maar iedere keer wanneer ik opzocht op welke dag het was, was het net een paar weken eerder al geweest! Nu was ik een keer op tijd én had ik 2 kaarten gewonnen. Ik kon mijn geluk niet op!

Samen met Paul heb ik een dag heerlijk rondgeslenterd, in de warme zon zitten picknicken, genoten van mensen die gewoon random wat folk muziek zaten te spelen naast ons picknickplekje, vooral heel veel mensen gekeken, genoten van een vleesspies van een halve meter lang en uiteindelijk ook nog een beetje geshopt. (Ik was mijn portemonnee vergeten, dus Paul heeft alles voorgeschoten. Sukkel die ik ben!)

Vestingbar collega die we tegenkwamen met prachtig gevlochten haar

The Witch-King of Angmar (LOTR) – liefde op het eerste gezicht 😉

Hanger van agaat gekocht

Natuurlijk heb ik veel meer gezien, maar ik genoot zo overal van dat ik nauwelijks mijn fototoestel heb getrokken om plaatjes te schieten. Heel inspirerende dag!

Zijn jullie wel eens naar Elf Fantasy Fair geweest?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.