Heb je een vraag aan mij over CherryCharlie.nl, bloggen, behind the scenes? Kijk eerst hier of je een antwoord kunt vinden!

Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik ben in 2008/2009 begonnen als beautyblogger op Google Blogger, omdat ik per toeval op een paar beautyblogs stuitte en het allemaal reuze interessant vond. Omdat ik een studie met alleen maar jongens deed, vond ik het leuk om er iets supermeisjesachtigs naast te doen als hobby. Inmiddels heb ik een eigen domein gekocht en ben ik veranderd in een lifestyleblog omdat cosmetica hoarden niet mijn ding was. Nu ben ik helemaal true to myself!

Wat voor gear gebruik je?

Om te schrijven gebruik ik een MacBook Pro. Mijn blog is gemaakt met WordPress. Voor fotografie heb ik een Canon EOS 1100D en ik bewerk mijn foto’s met Lightroom. Wanneer ik mijn camera niet bij me heb of niet in de gelegenheid ben om hem mee te nemen, schiet ik met mijn telefoon of een klein compactcameraatje. Beiden zijn stiekem best wel toe aan een upgrade πŸ˜‰

Kunnen we meer van je lezen?

Jazeker! Sinds kort schrijf ik ook voor OutdoorOnly.nl, een vrij jonge website die helemaal gericht is op outdoor: wandelen, buitensport, geocachen, kamperen, noem maar op!

Verder is het een droom van me om ooit voor magazines te schrijven πŸ™‚

Verdien je geld met je blog?

Ja, ik verdien een klein beetje met advertenties. Ik maak gebruik van Google AdSense, affiliate links via LinkPizza en bedrijven kunnen ook advertorials (gesponsorde blogposts) bij mij inkopen. Het is niet genoeg om van te leven, maar wel een leuk extraatje af en toe.

Kun je een artikel over mijn bedrijf schrijven?

Heb je een bedrijf, webshop of winkel en heb je het gevoel dat je helemaal tussen de onderwerpen op CherryCharlie past? Stuur me dan gerust een mailtje voor mijn advertorialprijzen. Omdat ik een vrij kleine nicheblog heb, zijn mijn prijzen ook aantrekkelijk voor kleine ondernemers.