Mooi boek: Gezonde thee

with No Comments

Een paar weekjes geleden was mijn yogaschool jarig: Bodywise bestaat 12,5 jaar! Dat moest natuurlijk gevierd worden: in de vorm van een local market, met duurzame en healthyhapjes en of course een goed glas wijn.

Op di local market kwam ik een serie boeken tegen die ik al vaker in winkels en etalages heb gezien, en di steds opnieuw mijn aandacht trekt: de minimalistische kookboeken van Fern Green.

Ieder boek heeft een heel duidelijk thema en staat vol variaties op dat thema. Zo heb je onder andere Salad in a jar, Eiwitrijk, Groene sapjes en…

Gezonde thee. Deze heb ik uiteindelijk meegenomen. Een heel mooi, licht en eenvoudig vormgegeven boek.

Gezonde thee staat vol met variaties van thee en kruidenthee, met een aantal uitstapjes naar icetea en heilzame thee. Iedere thee heeft een kleine beschrijving die vertelt waar hij goed voor is: bijvoorbeeld als je verkouden bent, wanneer je hoofdpijn hebt, of bij een kater. En zo een heel boek vol met lekkere variaties!

Boek review: "Gezonde thee" door Fern Green • CherryCharlie.nl

Boek review: "Gezonde thee" door Fern Green • CherryCharlie.nl

Boek review: "Gezonde thee" door Fern Green • CherryCharlie.nl

Zelf maak ik vaak thee met gember, citroen en honing wanneer ik last van mijn keel heb. En die staat ook in het boek! Mét de tip om cayennepeper toe te voegen om het extra sterk te maken.

En zo staan er meer dan 60 recepten voor thee, kruidenthee, en infusies van fruit en specerijen in. Heel inspirerend!

Mocht je benieuwd zijn naar de boeken van Fern Green, dit zijn een paar titels die mij erg aanspreken. Support CherryCharlie.nl door te shoppen via onderstaande links:

 

Foto-achtergrond: Graham & Brown via Home Comfort Press.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.