Fotoverslag: Harry Potter expo

with No Comments

Fotoverslag: Harry Potter expo • CherryCharlie.nl

Guess what? Ik was uitgenodigd voor de Harry Potter expo!

Ik ging donderdag 9 februari naar Utrecht om bij de opening van de Harry Potter exhibition aanwezig te zijn. Ik logeerde bij Aranka, een oude vriendin van muziekkamp, en die woonde toevallig op een paarhonderd meter van de Cinemec – en ik mocht haar meenemen!

Het was echt SUPERGAAF. Alles voelde direct als vanouds toen ze de deur open deed, we hebben ontzettend veel lol gehad, ze heeft mijn Instagram stories volgespamd terwijl ik met mijn spiegelreflex aan het kieken was en de hebben de gebroeders Phelps van heeeullll dichtbij gezien! 😀

Voor de opening moesten we allemaal heel hard “revelio!” roepen terwijl zij met hun toverstok zwaaiden. Ontzettend leuk! En er waren meat pies (en vega pies voor Aranka) en drankjes en patatjes en na afloop hebben we de halve shop leeg gekocht en een goodiebag meegekregen met het exhibition boek en een Harry Potter bril 😛

Weekly adventures

Is het nou James of Oliver? Ach, ze zijn allebei fantastisch!

Er waren heerlijke hapjes, zoals deze mini pie.

Weekly adventures

Mocht je jezelf herkennen op een van deze sorteerfoto’s, stuur me dan even een berichtje via Facebook! Ik kan je dan de fullsize versie sturen 🙂

Weekly adventures

Zoveel kostuums, zoveel props! Natuurlijk een feest van herkenning <3

Weekly adventures

Aranka in de stoel van Hagrid! En je kon ook Mandrakes oogsten en Quidditch spelen 🙂

Vrijdag was het weer tijd om naar huis te gaan! Alleen ik had mijn dag niet zo. Eerst liet ik mij telefoon bij Aranka thuis liggen (gelukkig kwam ik daar in Amersfoort al achter en niet in Enschede) en nog geen 2 uur later liet ik hem (again op Amersfoort…) aan diggelen vallen. Gelukkig viel het mee: ik heb maar 1 haarscheurtje in het scherm, de achterkant is er wat erger aan toe, maar de boel doet het gelukkig nog perfect. Een geluk bij een ongeluk! Thuis lekker in bed gekropen, want ik was erg moe van de reis.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.