Mijn London to do list!

with No Comments

Hai folks,

Eind deze maand ga ik een weekje naar London met mijn lief. Zoals ieder jaar zing ik met de Schola Liturgica mee en dit jaar gaan we naar St Paul’s Cathedral in London! Ik bn er al eens eerder geweest, maar dit is echt zo’n fantastisch mooi kathedraal. Geweldig om daar weer een week te mogen zingen!

7 awesome things I want to do in London ~ CherryCharlie.nl
Foto door Jose Maria Cuellar via Flickr

Buiten de repetities en de diensten om hebben we de ochtenden n avonden lekker voor onszelf, en natuurlijk willen we het beste van ons tripje maken! Dit is onze to do (wish)list:

 

To do in London

1 – Lunchen @ Jamie Oliver’s Fifteen

Laatst zagen Paul en ik toevallig een aflevering van de documentaireserie Jamie’s Kitchen, waar hij kansarme jongeren in London een opleiding tot kok biedt, waardoor ze uiteindelijk in een van zijn restaurants kunnen werken: Jamie Oliver’s Fifteen! Ik was hier ontzettend van onder de indruk en wil hier graag een keer eten!

2 – Kew Gardens

Deze prachtige botanische tuinen heb ik jaren geleden als eens bekeken, maar ik heb geen idee meer hoe het er allemaal uit zag. Tijd voor nog een bezoekje!

3 – Science Museum

Dit enorme wetenschapsmuseum met gratis entree is zo groot, dat je er makkelijk drie volle dagen kunt spenderen! De tijdelijke tentoonstellingen zijn altijd erg leuk en vriendlief is er nog nooit binnen geweest, dus dit wordt een verplicht tripje!

4 – Borough Market

Dit schattige marktje, gelegen in Southwark, is een favoriet van Jamie Oliver (no fangirling hoor!) en ook ik moet er altijd even rondlopen als ik in London ben. Heerlijke handgemaakte jammetjes, cake, koek, fudge, etc etc. En overal krijg je dingen aangeboden om te proeven! Echt een paradijsje 🙂

5 – Picknicken @ Hyde Park

De foto’s op internet zijn zo pretty! De perfecte picknickspot 🙂

6 – London Eye

Paul heeft al een keer een ritje in dit enorme reuzenrad gemaakt, en zegt dat de scenery echt adembenemend is. Met mooi weer kun je makkelijk 30 kilometer ver kijken! Ik ben nu al zo vaak in London geweest dat het er nu echt een keer van moet komen!

7 – Ministry of Sound

Een uitgaansgelegenheid niet ver van Borough Market. Het schijnt dat ze hier goede DJ’s hebben, dus ik ben heel benieuwd!

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.