Outfit: Modern Hobbit’s Gingham

with 2 Comments

Hey folks,

Vandaag iets wat ik niet zo vaak doe: een outfitpost! Doorgaans vind ik mijn outfits niet zo spectaculair – in de zomer draag ik 9 van de 10 keer shorts met een wijde, luchtige top erop (om mijn speciaalbiervetjes te camoufleren).

Deze keer had ik het idee dat mijn outfit wel fotowaardig was, dus ik ben met mijn camera op stap gegaan, heb een mooi plekje opgezocht en eens uitgevonden hoe die zelfontspanner van mijn spiegelreflex nou werkt.

Kijken jullie mee?

Outfit: Modern Hobbit's Gingham • CherryCharlie.nl

Outfit: Modern Hobbit's Gingham • CherryCharlie.nl

Outfit: Modern Hobbit's Gingham • CherryCharlie.nl

Outfit: Modern Hobbit's Gingham • CherryCharlie.nl

Outfit: Modern Hobbit's Gingham • CherryCharlie.nl

Mijn outfit

T-shirt: H&M
Rokje: DIY uit Fornarina jurkje
Schoenen: Scapino
Broche: Willekeurige Cathedral Shop in Engeland
Armband: Cadeau gekregen bij Instaswap

Nee, ik voldoe niet aan het schoonheidsideaal. Ik ben klein, een beetje chubby en bruin worden lukt me niet. Nee, ik volg de laatste mode ook niet echt. Vaak vind ik het niet mooi, of zijn de trends allang voorbij voordat ik ze een beetje begin te waarderen.

Maar aan de andere kant: de weinige fashion- en styleblogs die ik volg, voldoen daar ook niet aan! Jane van Sea of Shoes is zo plat als een dubbeltje en heeft de ene dag een superfunky stijl, de andere dag heel cosy. Rebecca van A Clothes Horse is nog bleker dan ik, en lijkt haar kleren in de eerste helft van de 20e eeuw te hebben gekocht. Allebei ontzettend inspirerend, anders, en ontzettend vrouwelijk!

Ik vind het wel moeilijk om meer van dit soort blogs te vinden. Het meerendeel bestaat uit van die modellentypetjes in de laatste fashion. Beetje minimalistische stijl, allemaal meer van hetzelfde in wit, zwart, jeans en legergroen. Mocht je meer stijlblogs weten in het rijtje Sea of Shoes & A Clothes Horse, dan hoor ik het graag!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn chubby Hobbit outfit vinden. Willen jullie meer van mijn stijl zien?

2 Responses

 1. Selma
  | Reply

  Die schoenen!! Super tof! En dat gewoon bij Scapino! Oh en wees niet onzeker over je lichaam hoor, je bent prachtig zoals je bent! Juist omdat jij jij bent!
  Selma recently posted… De hemel woont in Rotterdam – Sharp Sharp CakebarMy Profile

  • Charlotte
   | Reply

   Lief! IRL heb ik niet zo’n moeite met mijn lijf (behalve dan dat broeken vinden die om mijn bovenbenen passen moeilijk is), maar op foto’s is alles toch net altijd wat anders 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.