Bouw je eigen rendier met Paper Cloud + win een exemplaar!

with 9 Comments

Knutselliefhebbers opgelet!

Wil jij zo’n supergaaf rendier aan de muur hebben hangen? Vind je het leuk om met kerst allerlei zelfgemaakte decoraties in huis te hangen? Lees dan vooral verder.

Onlangs heb ik het tijdschrift Paper Cloud Christmas mogen ontvangen. Dit tijdschrift is een uitgave van Denksport en staat helemaal vol met papercraft projecten om kerst een lekker creatief tintje te geven. Het tijdschrift bestaat uit maar liefst 104 pagina’s én een extra envelop met alle bladen voor de rendierbouwplaat. Genoeg leuks om de hele kerstperiode zoet te zijn.

Naast een exemplaar voor mezelf heb ik er ook één gekregen om weg te geven!

Nouw je eigen rendier met Paper Cloud + win een exemplaar • CherryCharlie.nl

In Paper Cloud Christmas vind je onder andere bouwplaten, origamiprojecten, vellen pakpapier, cadeaudoosjes, een kerstplanner, menukaarten en kerstkaarten. En als je kinderen hebt kun je die lekker laten meeknutselen, of als de knutselprojecten nog iets te moeilijk zijn, zitten er ook een paar mooie kleurplaten, doolhoven en puzzels in.

Ook al is het nog best vroeg (I mean, sinterklaas is nog niet eens geweest), toch ben ik al lekker even bezig geweest om in de stemming te komen! Het enige wat je nodig hebt zijn een schaar, lijm, mesje en snijmat. En als je wilt kleuren, natuurlijk ook een doos kleurpotloden.

Alle projecten zijn heel laagdrempelig en hebben duidelijke instructies. Vroeger heb ik wel vaker bouwplaten gemaakt, maar origami heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Maar kijk eens hoe goed die sterren gelukt zijn!

Nouw je eigen rendier met Paper Cloud + win een exemplaar • CherryCharlie.nl

Nouw je eigen rendier met Paper Cloud + win een exemplaar • CherryCharlie.nl

Nouw je eigen rendier met Paper Cloud + win een exemplaar • CherryCharlie.nl
Kijk dan hoe gaaf! 12 pagina’s karton, 36 stukjes in totaal, 7,5 uur knutselplezier.

 

Paper Cloud kost €9,95 en is sinds 7 november te koop via de webshop van Denksport of bij de kantoorboekhandel.

Maarrr… Je kunt als CherryCharlie lezer ook een exemplaar winnen! Het enige wat je hoeft te doen is de aanwijzingen in onderstaande Rafflecopter widget op te volgen. Het achterlaten van een comment is verplicht, met de overige opties kun je extra entries winnen.

Deze winactie is open voor inwoners uit de Benelux en Duitsland, en loopt tot 25 november. Dan zal ik contact opnemen met de winnaar en hopelijk heb je dan je Paper Cloud magazine eind november op de mat liggen 🙂

Iedereen die interesse heeft mag meedoen! Of je CherryCharlie al lang volgt, of net hebt ontdekt, ook als je me persoonlijk kent (laat dat je niet tegenhouden!), jong, oud, voor je zusje of vriendin – en als je niet zelf meedoet, dan vind ik het lief als je deze blogpost deelt op social media (check die mooie buttons aan de linkerkant van het scherm).

a Rafflecopter giveaway

Ben jij al in de kerststemming?


Disclaimer: Dit product heb ik gekregen van Denksport. Natuurlijk streef ik ernaar om zo onbevooroordeeld mogelijk te blijven!

9 Responses

 1. Lydia
  | Reply

  Tof! Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond. Mooie kerstster ook, en ik denk dat het rendier het ook goed doet bij ons aan de muur 🙂

 2. Myrthe
  | Reply

  Leuke actie! Ik zou de sterren als eerste maken! Ik heb al andere soorten sterren gemaakt van stro en dit zou daar een leuke aanvulling op zijn!

 3. Carola
  | Reply

  De rendierkop staat bovenaan het lijstje van de knutselwerkjes uit de PaperCloud die ik graag zou willen maken. Voltooid lijkt de rendierkop wel een design-item. Wat een origineel tijdschrift! Ik doe graag mee.

 4. Marielle
  | Reply

  Dat ziet er leuk uit zeg!
  Ik zou de papercloud christmas heel graag willen winnen om samen met mijn jongens lekker te knutselen om helemaal in de kerststemming te komen te komen.

 5. Caroline
  | Reply

  Leuk! Is die kerstboom van jouw foto ook uit dat tijdschrift? Die zou ik wel willen maken namelijk. Zo nee, deel dan alsjeblieft waar je hem vandaan hebt 😁

  • Charlotte
   | Reply

   Hoi Caro! Leuk om jou eens hier op CherryCharlie te zien 🙂 Alle knutsels op de foto’s in dit artikel komen uit dit tijdschrift, dus ook de kerstboom. En er staat nog genoeg in om de rest van de maand ook nog lekker door te knutselen!

   • Caroline
    | Reply

    Ik ben stiekem een lurker 😉

 6. Lucinda Goodwin
  | Reply

  I bought the English version and loved my problem is I started the reindeer and was on page six when my grandchildren got it then lost it after that I think the dogs got it. Is there anyway I can get those missing pages?

  • Charlotte
   | Reply

   Hey Lucinda, I have no idea! Maybe you can contact the publisher or distributor in your country. Usually their contact info is printed somewhere in the magazine. Good luck!

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.