Weekly adventures 10-16 april

with No Comments

Hey guys,

Sorry dat het een dagje later is, maar hier is hij dan: de weekly adventures van de afgelopen week. Door het paasweekend heb ik het gevoel dat het vandaag nog steeds zondag is, met lekker eten en visite.

Maandag heb ik mijn oude kamer opgeleverd, helemaal prima, lekker snel klaar. De nieuwe bewoner wilde mijn grote kast en vloer overnemen, wat mij een hoop afbreekwerk scheelde.

Dinsdag ben ik naar zangles geweest. Marjon wilde me graag wat meer de vertellende kant qua zangtechniek laten ontdekken, met stem effecten, niet per se het “netjes een melodietje zingen” maar echt door effecten meer emotie toevoegen. Dit probeerde ze door m de R&B kant op te sturen, maar manmanman wat is het moeilijk om een liedje uit te zoeken in een genre waar je niks mee hebt en niet in thuis bent! We hebben besloten om voor de volgende les maar te kijken of het mogelijk is met mijn eigen nummers en muziek uit mijn straatje. Vast wel!

Woensdag zijn Paul en ik naar het theater geweest! In de Kleine Willem speelde Silvester de show “Een kleine geschiedenis van bijna alles, naar het boek van Bill Bryson. Pauls oom had de show gezien en vond hem zo indrukwekkend, dat hij ons kaartjes had gestuurd. Leuk cadeautje! De hele geschiedenis van het ontstaan van de aarde en het ontstaan van het heelal werd in 2 uur even uitgelegd. Nou vond ik dat als kind altijd al reuze interessant, dus de feitjes kende ik allemaal wel, maar ook alleen de humor maakt de show zeer de moeite waard!

Ook heb ik die dag voor het eerst brood gebakken, naar een recept dat ik van mijn zusje kreeg, op basis van bier en soda. Als bier (“kies iets lekkers”) koos ik een Sambal Bij van Stanislaus Brewskovitch – okee, vooruit, het enige biertje wat we nog in de koelkast hadden staan. Pfoei dat was geen straf om te eten! Als lunch had ik een paar sneetjes warm, maar 2 dagen later was het brood ook nog erg lekker.

Donderdag heb ik mijn Orchestral Song blogserie op CharlotteBax.nl gelanceerd, maar nog niet echt een significante verandering in traffic of conversions gezien. Als ik na 2 blogseries nog steeds geen significante verandering merk, denk ik dat ik Patreon sluit en iets anders probeer.

Vrijdag heb ik nog een brood gebakken, deze keer met Corsendonk Roodbruin, en ‘s avonds zijn we naar Joure gegaan, een weekendje logeren bij de schoonouders, waar we zaterdag met zijn allen naar het museum van Joure zijn geweest, en zondag zijn Paul en ik een rondje gaan geocachen.

Wat heb jij in dit paasweekend gedaan?

Leave a Reply

CommentLuv badge