Zomerleesvoer: Het Rosie Project

with No Comments
Het Rosie Project (Graeme Simsion) ~ CherryCharlie.nl

Hai folks,

Nu ik afgestudeerd ben en het zomervakantie is, heb ik opeens weer tijd om ontzettend voor dingen op te pakken die ik hartstikke leuk vind, maar waar ik de afgelopen maanden nauwelijks tijd voor had. Een van die dingen is lezen. Gelukkig heb ik van mijn zusje een ontzettend leuk boek gekregen als afstudeercadeautje, wat ik graag met jullie deel!

Het Rosie Project (Graeme Simsion)

Een ontzettend grappig en neurotisch boek over een autistische wetenschapper die op zoek gaat naar een echtgenote. Hij stelt hiervoor een enorme vragenlijst op om kandidates te filteren, zodat hij efficiënt kan daten. Maar dan komt er een dame op zijn pad die totaal niet voldoet aan zijn eisen, maar waarmee hij toch van alles onderneemt. Als lezer heb je op een gegeven moment door dat hij simpelweg verliefd is, maar het is zo hilarisch dat hij het zelf nog niet door heeft en maar in die ontkenningsfase blijft hangen!

Het Rosie Project

Vervolg: Het Rosie Effect

Wat is jouw ultieme summer read voor op het balkon / in het park?

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.