DIY vogelvoer voor de barre winterdagen

Wat is de beste tijd om vogels bij te voeren? En wat geef je ze dan? Deze DIY vetbollen zijn simpel om te maken en de vogels worden er heel blij van!

Lees meer

Mooi boek: Gezonde thee

Een prachtig, minimalistisch boek moet tientallen inspirerende kruidentheerecepten.

Lees meer

Ouderwetse fudge met speculaaskruiden

Ouderwetse fudge koken van suiker en gecondenseerde melk i niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een beetje geduld en dit recept.

Lees meer

Mooi boek: Buiten gebeurt het

“Naar buiten” hoeft echt geen diehard ultralight kampeertrip te zijn. Je hoeft echt niet naar het mooiste natuurpark van Amerika om iets moois te zien. Je achtertuin is voldoende. Of het […]

Lees meer

Warme kruidige appeldrank voor koude herfstavonden

Geïnspireerd door alle Amerikaanse dames op Pinterest kom ik met mijn eigen warme appeldrank. Super easy en hartstikke lekker 🙂 Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig en het kost je een minuutje […]

Lees meer

Noorwegen reisverslag 2016 + foto’s

As promised: mijn reisverslag van mijn hikingvakantie naar Noorwegen. Wandelen langs de zuidkust en tripjes naar Arendal en Grimstad.

Lees meer

Heimwee – Een ervaring waar je travelbloggers nooit over hoort

Of je nou in je eentje op pad gaat of samen met anderen, heimwee kan je altijd overvallen. Ook wanneer je dacht dat je er nooit last van zou kunnen krijgen (my case). Hoe ga je hier in vredesnaam […]

Lees meer

Mijn favoriete outdoor winkels

Welke outdoor winkels leveren kwaliteit? Welke zijn goedkoper, welke duurder? Waar kun je specifieke en bijzondere items vinden? Ik vertel het je in deze blogpost.

Lees meer

5 dingen die je niet moet vergeten voor je op reis gaat

Voor je op reis gaat, is het belangrijk om een aantal zaken te regelen. Sommige heel praktisch, anderen voor je veiligheid. In deze blogpost mijn tips!

Lees meer