De mooiste thee voor echte theeleuten

with No Comments

Zoals jullie weten ben ik een echte theeleut. En dan houd ik vooral van pure, losse thee, waar je de blaadjes nog kunt herkennen als blaadjes. Het kwam dus als een leuke verrassing toen Tastea mij mailde of ik één van hun theeën wilde proeven. Ja, natuurlijk!

De mooiste thee voor echte theeleuten • CherryCharlie.nl

Tastea maakt luxe theemelanges met bloemen, kruiden en fruit, met namen als “Bloody Hell”, “Energy Boost” of “Hocus Pocus Focus”. Iedere melange is gemaakt met een bepaald concept voor ogen, zo is Bloody Hell bijvoorbeeld een mix van ingrediënten die kunnen helpen bij het verlichten van menstruatiepijn en helpt Hocus Pocus Focus je om je beter te concentreren.

Zelf heb ik de Energy Boost uitgekozen, een mix met groene mate (Zuid-Amerikaanse thee), groene rooibos, citrus en verschillende bloemen zoals korenbloem en afrikaantjes, om je te helpen om op een ontspannen manier met 100% energie van je dag te genieten.

Om eerlijk te zijn waren mijn eerste gedachten “best wel overpriced” en “serieus, natural flavouring?”, maar ik was té nieuwsgierig naar Tastea thee. En manmanman wat een enorm blik! En zo mooi! En die geur! Echt waar, ik wou dat ik die geur voor jullie kon uploaden.

In het pakketje zat ook een speciale Tastea beker: een handige thermosbeker met theezeefje. Je doet de thee gewoon los in de beker, en door het zeefje komt het niet bij de drinkopening. Handig!

De mooiste thee voor echte theeleuten • CherryCharlie.nl

Al met al ben ik behoorlijk onder de indruk van Tastea! Hun Energy Boost is een erg lekkere thee met een vrolijk en fruitig smaakje, maar niet zo’n naar nep zoet fruitsmaakje zoals zakjesthee. (Is dat een woord? Nu wel.) En natuurlijk is hij prachtig om op tafel te zetten voor gasten!

Wil jij ook zo’n prachtige en heerlijke thee van Tastea proberen, dan heb ik leuk nieuws: Met de code cherrycharlie kun je 10% korting krijgen op alle producten van Tastea (met uitzondering van de package deals). Deze code is geldig tot 23 juni 2017.

Ga naar Tastea.eu om je eigen thee uit te zoeken.

De mooiste thee voor echte theeleuten • CherryCharlie.nl

Disclaimer: Dit product heb ik gekregen. Natuurlijk streef ik ernaar om zo onbevooroordeeld mogelijk te blijven!

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.