Wil je een keer samenwerken met mij als blogger, schrijver of fotograaf? Dat kan! Ik schrijf namelijk niet alleen voor deze blog, maar ook in opdracht. Zo schrijf ik bijvoorbeeld ook voor Roots natuurmagazine of OutdoorOnly.nl.

Op CherryCharlie.nl specialiseer ik me in duurzaamheid en outdoor en vertel ik graag het bijzondere verhaal achter een lokale, duurzame en/of ambachtelijke ondernemer. Ik wil anderen laten zien wat voor toffe dingen je kunt doen wanneer je met respect voor de aarde leeft en werkt, en dat verduurzamen lang niet altijd “inleveren” betekent.

Op outdoorgebied ben ik dol op mooie natuurgebieden en lange afstandwandelingen en werk ik graag samen met reisorganisaties en toeristenbureaus om duurzame opties in hun regio in de spotlights te zetten.

Daarnaast heb ik door mijn conservatoriumstudie en persoonlijke levensloop affiniteit met autisme, burnout en muziek. Ook hier schrijf ik graag over, maar dit zal vanzelfsprekend minder snel terechtkomen op CherryCharlie.nl.

Dit kan ik allemaal voor je betekenen:

Adverteren via CherryCharlie.nl


Het is mogelijk om als ondernemer, webshop of merk te adverteren op CherryCharlie.nl of de bijbehorende social mediakanalen. Voorwaarde is wel dat je binnen mijn niche past en ik zelf het product of de dienst kan ervaren voor ik erover schrijf. Van tevoren kijk ik samen met je wat je doel is en kan ik je adviseren over wat de beste opties zijn. Omdat CherryCharlie.nl een relatief kleine blog is, zijn mijn prijzen ook goed behapbaar voor kleine ondernemers.

Onder andere:
Een advertorial of gesponsorde blogpost
Live weergave van een ervaring via Instagram Stories
Instagram wallposts
Een item in mijn nieuwsbrief
Een custom samengestelde campagne

Copywriting

Ook voor kopij voor je eigen website of geprinte media kun je bij mij terecht. Ik vertel graag jouw inspirerende verhaal aan je publiek, of ik help je met meer praktische teksten.

Onder andere:
Brand stories
Teksten voor musea en rondleidingen
Artikelen over outdoor, duurzaamheid, autisme, burnout en muziek
Productbeschrijvingen voor je webshop
Email campagnes & nieuwsbrieven

Inspreken en voorlezen

Door mijn achtergrond in muziekproductie en zang kun je me ook inzetten om teksten in te spreken. Ik heb een eigen homestudio, zodat je niet met extra kosten voor studiohuur en een aparte producer zit.

Onder andere:
Luisterversies voor webpagina’s en blogposts
Luisterboeken
Audiogidsen
Voiceover bij video’s

Fotografie

Als blogger ben ik bijna dagelijks in de weer met mijn fototoestel, en vanzelfsprekend kan ik die vaardigheid ook voor jou inzetten!

Onder andere:
Landschappen & natuur
Locaties & excursies
Productfotografie

Ook kun je stockfoto’s van mijn hand op Shutterstock kopen:

Klik hier om contact met me op te nemen!