Wil je een keer samenwerken met mij als blogger en content creator? Dat kan! Voorwaarde is wel dat je binnen mijn niche past en ik zelf je product of dienst kan ervaren, zodat ik er eerlijk over kan schrijven. Omdat CherryCharlie.nl een relatief kleine blog is, zijn mijn prijzen ook goed behapbaar voor kleine ondernemers.

Op CherryCharlie.nl specialiseer ik me in duurzaamheid en outdoor en vertel ik graag het bijzondere verhaal achter een lokale, duurzame en/of ambachtelijke ondernemer. Ik wil anderen laten zien wat voor toffe dingen je kunt doen wanneer je met respect voor de aarde leeft en werkt, en dat verduurzamen lang niet altijd “inleveren” betekent.

Op outdoorgebied ben ik dol op mooie natuurgebieden en lange afstandwandelingen en wil ik graag samenwerken met reisorganisaties en toeristenbureaus om duurzame opties in hun regio in de spotlights te zetten. Denk aan vega(n) friendly restaurants, prachtige kampeerplekjes en trekkershutten, cultureel erfgoed, plukboerderijen en eco-vriendelijke activiteiten.

Ook kun je me buiten CherryCharlie.nl om inhuren, als schrijver, content creator of redacteur. Ga hiervoor naar charlottestekstenmedia.nl.

Dit zijn mijn opties voor native advertising:

Advertorial / gesponsorde blogpost

Een blogpost net als alle andere, maar waarin jouw product of dienst centraal staat. Natuurlijk is er ruimte voor 1 of 2 no-follow links.

Instagram wallposts en stories

Instagram is het kanaal waar ik het meeste contact heb met mijn volgers, en met sommigen ook echt een vriendschap heb opgebouwd.

Waar een blogpost geschikter is voor evegreen content, is Instagram beter voor urgentere campagnes. Een live verslag op Instagram Stories is bijvoorbeeld perfect om de opening van je zaak of speciaal evenement instant aandacht te geven.

Nieuwsbrief feature

Wil je een premium spot in de inbox van mijn trouwste lezers? Claim dan een plekje in mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Custom campagne

Natuurlijk is alles te customizen. Ik ga graag met je zitten om een passende en effectieve campagne met je samen te stellen.

Klik hier om contact met me op te nemen!