Hoi, ik ben Charlotte!

Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn vriend Paul in Hengelo. Ik houd van lekker eten, ben dol op de natuur en zit graag in een hoekje met een boekje. En af en toe maak ik een crazy lange hike net als Bilbo. Of Frodo en Sam.

Voor als je het nog niet door had: ik ben een ongelofelijke Tolkien-geek (papa’s schuld) en diep in mijn hart ben ik een Hobbit. Die lifestyle die voelt alsof het permanent voorjaarsvakantie is, lekker eten, niet teveel verplichtingen en des te meer van de buitenlucht genieten is helemaal mijn ding.

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn belangrijk voor me, maar ik ben ook nog steeds een levensgenieter. Ik wil niet inleveren of Spartaans gaan leven. Hoe balanceer ik dat? Uiteindelijk is het boek “De Verborgen Impact” van Babette Porcelijn voor mij de trigger geweest om serieus met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Ik wil lekker eten, toffe dingen doen en veel van de wereld zien, maar ik wil ook binnen de draagkracht van de aarde blijven. Hoe doe ik dat? Daarover raak ik niet uitgeschreven!

Tegenwoordig schrijf ik niet alleen hier op CherryCharlie, maar verzorg ik ook maandelijks voor Roots natuurmagazine De Groene Pagina, hun rubriek over duurzaam leven.

Wil je zelf ook bewuster en duurzamer leven, heb je vragen aan mij of wil je gewoon zomaar even kletsen, dan kun je me altijd een berichtje sturen, vind ik leuk!

Daarnaast heb ik ook nog een nieuwsbrief. Hierin vind je wekelijks mijn nieuwste blogposts, een outdoor & sustainability agenda en eventuele andere nieuwtjes. Ook kun je af en toe een sneak peek of kijkje achter de schermen verwachten.

Cheers!

Scroll naar top