Limited Edition Fawaka Greenbook + win • CherryCharlie.nl

Het zal jullie vast wel duidelijk zijn dat ik totally verliefd ben op Greenstory en hun concept Greenbook. Een uitwisbaar notitieboek wat je keer op keer kunt hergebruiken. Ik heb nu al een paar maanden plezier van mijn exemplaar en kan het iedereen aanraden. 11 november lanceerde Greenstory een limited edition variant! Dit Greenbook is ontworpen in samenwerking met dichter Gershwin Bonevacia en de Fawaka ondernemersschool.

Wat is er zo bijzonder aan het Fawaka Greenbook?

De kaft van deze limited edition is ontworpen door Joseph Tjong-A-Yong, gebaseerd op de manier waarop Gershwin zijn notitieboek vasthoudt tijdens het voordragen van zijn werk. Aan de binnenkant staat een gedicht van Gershwin. Op de buitenkant staat in 7 talen geef terug / liefde.

Met deze #geefterug campagne willen Greenstory, Gershwin en Fawaka-oprichter Thiëmo Heilbron aandacht schenken aan het feit dat iedereen een verschil kan maken op het gebied van duurzaamheid. En dat we dat op alle mogelijke manieren kunnen proberen – maar dat dat nog niet genoeg gebeurt.

Een deel van de opbrengst van deze limited edition Greenbooks gaat naar de Fawaka ondernemersschool, een naschools programma waar kinderen leren om een (fictief) duurzaam bedrijf op te zetten. Dat leer je niet op een normale school. En hopelijk maken ze die creatieve en duurzame plannen werkelijkheid wanneer ze wat ouder zijn!

Poëzie & meet the team

Ik was uitgenodigd voor de launch van dit mooie Greenbook, en móést er gewoon heen, ook al was het helemaal in Amsterdam! Helaas heb ik de eerste sprekers gemist, waaronder Gershwin himself, omdat mijn trein was uitgevallen (het zal eens niet), maar de rest van de middag was gevuld met prachtige poëzie van verschillende lokale dichters. En dan moet je niet denken aan stoffige oude kerels, maar aan jongeren van mijn leeftijd, met allemaal verschillende achtergronden. Gedichten die me ontzettend raakten waren “Lieve pen” en “Ik voel je pijn”.

In de pauze heb ik lekker zitten kletsen met Kaim van Greenstory, en hij liet zien dat de eerste proefdrukken van de nieuwe plannerpagina’s binnen waren! Echt supergaaf. Kan niet wachten om ze toe te voegen aan mijn Greenbook 🙂 Ook vertelde hij me dat ze aan het experimenteren zijn met iets nieuws. Ik weet niet hoeveel ik hierover mag loslaten, maar kan wel zeggen dat ik ongelofelijk excited ben en superbenieuwd naar hun nieuwe product!

En toen de launch! Een korte presentatie van Yagmur, en toen konden de eerste Fawaka Greenbooks besteld worden. Omdat ik zelf al een Greenbook heb, kocht ik er één voor Paul, waar hij nu blij gebruik van maakt op zijn werk.

Wil jij ook een Fawaka Greenbook?

Maar… trommelgeroffel… ik kreeg er nóg eentje! En deze is voor jullie! Helemaal inclusief pen, de nieuwe wisspray en 2 doekjes. Ben je iemand die houdt van bullet journalling, to do lists of maak je een hoop aantekeningen tijdens college, dan is dit je kans om die gewoonte een beetje te verduurzamen. Zoals gewoonlijk hoef je alleen maar de aanwijzingen van Rafflecopter op te volgen.

a Rafflecopter giveaway

Edit: Deze winactie is verlopen. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Deze giveaway is open voor alle inwoners van de Benelux en Duitsland, en loopt to 6 december 2017.

Waarvoor zou jij een GreenBook gebruiken?

Disclaimer: Dit product heb ik gratis gekregen om over te bloggen. Natuurlijk streef ik er altijd naar om een waardevol en eerlijk artikel te schrijven.

8 reacties op “Limited edition Fawaka Greenbook + win!”

 1. Ik zou hem gebruiken voor alle dagelijkse dingen met 4 personen is dat veel. Ik zou hem mooi versieren

 2. Ik ben al lange tijd aan het twijfelen over het kopen van een bullet journal en zou mijn leven graag meer structureren (lees: sterke nood aan structuur). Echter het steeds maar weer moeten uittekenen/uitwerken/ontwerpen staat me tegen. Ik wist dus echt niet dat er een uitwisbaar ding bestaat dus er gaat hier een wereld voor me open! Dank! Dat zou namelijk de ideale oplossing zijn waarbij je de opzet gewoon kunt behouden maar de invulling kunt wissen en dus elke keer kunt hergebruiken zonder de hele boel opnieuw te hoeven uittekenen. Voor iemand die nogal strugglet met time-management (zeg maar grote faal) is alles dat tijd bespaart meegenomen. Zeker als het bijdraagt aan structuur in mijn leven (wat dan ook weer tijd bespaart). Mocht ik hem via jou niet winnen eindigt hij sowieso op mijn kerst-verlanglijst 🙂

  1. Ohhh dan ga je ook superblij worden van alle planningpagina’s die eraan komen! Binnenkort wordt trouwens de nieuwe Greenstory website gelanceerd, dan zal ik ook de link in dit artikel aanpassen.

 3. Superleuk Charlotte!
  Zou erg goed van pas komen op m’n werk (managementassistente). Zou vooral héél veel ‘geeltjes’ schelen 🙂

 4. Mijn leven heeft ook dringend wat structuur nodig. Omdat ik voortdurend met heel veel dingen tegelijk bezig ben, heb ik de neiging het overzicht uit het oog te verliezen. Helaas leidt dit nogal vaak tot issues in planning en organisatie. Dit Greenbook lijkt mij een fantastische en duurzame manier om mijn activiteiten en verplichtingen bij te houden.

 5. Oef… Ik ben best een papiermonster. Ik gebruik meestal best veel ruimte om relatief weinig op te schrijven, omdat ik dan beter het overzicht kan bewaren. Ik had vaak dat ik na een schooljaar nog wat ruimte in schriften overhad en die scheurde ik er dan uit om nog te gebruiken als kladblaadjes bij wijze van milieubesparing. Maar het einde van de stapel gaat wel een keer in zicht komen en dan zou ik graag over gaan op dit echt duurzame boekje!

 6. Kom net achter bestaan van dit geweldige notitieboek en meteen enthousiast! Dit zouden ze bij ons in het bedrijf moeten gebruiken ipv alle standaard notitieboeken, dictaatcahiers etc. Ik noteer zelf ook de hele dag door allerlei info, vragen en opdrachten en uiteindelijk hoef je maar heel weinig echt te bewaren aan info. Wat zou dit een enorme vooruitgang zijn.
  Ik ga het in ieder geval bij de inkoop noemen, wat zou dit een geweldige vooruitgang zijn in het enorme papierverbruik. En een Greenboek als voorbeeld zou dan heeeel handig zijn ? in ieder geval veel succes met dit mooie product.

  1. Wauw, als een heel bedrijf opeens GreenBook zou gebruiken… Wat een verschil zou dat maken!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top