Fotoverslag: De eerste Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen

with No Comments

Afgelopen zaterdag was het zover: de eerste wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen georganiseerd door Antonette (We12Travel & Avontuurlijke Vrouwen podcast) en Shanna (Rayu Hikeprep). Dit is mijn fotoverslag!

Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Veluwezoom panorama

We begonnen om 10:30 voor bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden met een voorstelrondje en een korte uitleg. Daarna vertrokken we!

We liepen de kammenroute richting het Posbankpaviljoen, en daarna verder richting het noorden, dwars door een kudde Schotse Hooglanders richting wat minder bekende (en dus rustigere) gebieden. Maar niet minder mooi! Uitgestrekt en ruig, heerlijk. Nederland is zo overbevolkt dat dit soort plekken echt zeldzaam zijn, reden dus om ze te koesteren.

Tijdens de wandeling hebben we met zijn allen lekker gepicknickt, een stoomcursus angst- en stressmanagement van Shanna gekregen voor als je solo op avontuur bent, een stukje van het pad af gedwaald om overblijfselen van een radarstation uit de Tweede Wereldoorlog te bewonderen, een kaartleesopdracht gekregen en natuurlijk talloze verhalen en anekdotes van Antonette en Shanna te horen gekregen.

Daarnaast was er tijd om tijdens het wandelen met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen. Ik heb ontzettend leuke gesprekken gehad over de West Highland Way, wandelen in Nederland en lange afstanden lopen. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan met zijn allen en daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Een mooie lange dag, helaas veel te snel voorbij. Zondags had ik wel flink spierpijn in mijn bovenbenen van alle mulle zandpaden. Een prima souvenir, laten we maar zeggen 😉

Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Veluwezoom
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Schotse Hooglander
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Schotse Hooglander kalfje
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Schotse Hooglander
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Kudde Schotse Hooglanders
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Highlander kunst op de Veluwezoom
Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Veluwezoom panorama

Handige links


Disclaimer: Ik heb gewoon voor mijn deelname betaald, en ben niet specifiek gevraagd om hierover te schrijven. Puur eigen enthousiasme!


Heb je met plezier bovenstaande artikel gelezen? Overweeg dan om me op een kopje koffie te trakteren, zodat ik tijd kan blijven steken in het schrijven van meer van zulke content. Dankjewel!

Aantal kopjes koffie

Bovenstaande knop stuurt je naar de veilige PayPal-omgeving.
Lees hier meer over mijn koffiefonds.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.