Afgelopen zaterdag was het zover: de eerste wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen georganiseerd door Antonette (We12Travel & Avontuurlijke Vrouwen podcast) en Shanna (Rayu Hikeprep). Dit is mijn fotoverslag!

Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Veluwezoom panorama

We begonnen om 10:30 voor bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden met een voorstelrondje en een korte uitleg. Daarna vertrokken we!

We liepen de kammenroute richting het Posbankpaviljoen, en daarna verder richting het noorden, dwars door een kudde Schotse Hooglanders richting wat minder bekende (en dus rustigere) gebieden. Maar niet minder mooi! Uitgestrekt en ruig, heerlijk. Nederland is zo overbevolkt dat dit soort plekken echt zeldzaam zijn, reden dus om ze te koesteren.

Tijdens de wandeling hebben we met zijn allen lekker gepicknickt, een stoomcursus angst- en stressmanagement van Shanna gekregen voor als je solo op avontuur bent, een stukje van het pad af gedwaald om overblijfselen van een radarstation uit de Tweede Wereldoorlog te bewonderen, een kaartleesopdracht gekregen en natuurlijk talloze verhalen en anekdotes van Antonette en Shanna te horen gekregen.

Daarnaast was er tijd om tijdens het wandelen met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen. Ik heb ontzettend leuke gesprekken gehad over de West Highland Way, wandelen in Nederland en lange afstanden lopen. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan met zijn allen en daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Een mooie lange dag, helaas veel te snel voorbij. Zondags had ik wel flink spierpijn in mijn bovenbenen van alle mulle zandpaden. Een prima souvenir, laten we maar zeggen 😉

advertentie

Wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen: Veluwezoom panorama

Handige links

Wil jij ook een keer meedoen met een wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen? Houd dan de websites van Antonette en Shanna in de gaten!

Disclaimer: Ik heb gewoon voor mijn deelname betaald, en ben niet specifiek gevraagd om hierover te schrijven. Puur eigen enthousiasme!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top