Moeiteloos gezond eten met MyGoodFoodShop

with No Comments

Iedere dag een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten: ik vind het heerlijk om nieuwe recepten op te snorren en lekker in de keuken te staan. Maar soms is de inspiratie gewoon op en wil je toch wat gezonds op tafel zetten, zonder er teveel moeite voor te doen.

Moeiteloos gezond eten met mygoodfoodshop | biologisch | vers | online supermarkt

MyGoodFoodShop wil je daarbij helpen! Ruud van Rijn, de oprichter, vindt dat iedereen gezond moet eten, en dat de basis daarvan vooral bestaat uit groenten, fruit, noten en vis. Deze basis is niet alleen gezond, maar ook duurzaam. Op zijn website kun je namelijk verschillende pakketten bestellen zodat je wél lekker en gezond kunt eten, maar even niet de moeite hoeft te doen om zelf een recept verzinnen. Lijkt me heerlijk!

Het is trouwens geen foodbox abonnement: MyGoodFoodShop is een soort online supermarkt waar je snel aan de hand van pakketten en recepten een boodschappenlijstje bij elkaar kunt klikken, zonder de verleiding van onnodige ongezonde dingen zoals koekjes, snoep, instant maaltijden en veel te zoute pakjes en zakjes. Het assortiment bestaat vooral uit verse, pure en grotendeels biologische producten. Er wordt kleinschalig gewerkt met familiebedrijven uit Nederland en overige biologische producten die je kunt bestellen, komen van Udea (het moederbedrijf van Ekoplaza).

Zelf bestellen

Aan de ene kant is de website heel handig opgedeeld in categorieën: zo kun je bijvoorbeeld vis bestellen, of handig shoppen op noten, groenten en fruit. Ook hebben ze de Vitatas in het assortiment, een biologische groentetas.

Maar aan de andere kant kun je ook heel makkelijk op recept bestellen! Je gooit dan alle ingrediënten in 1x in je mandje, geen gedoe. MyGoodFoodShop heeft een aardige database met vegetarische en visrecepten, dus er zit altijd wel iets lekkers bij! De recepten zijn niet moeilijk en kosten je ongeveer net zoveel tijd als wanneer je gewoon zelf aardappelen-groente-vlees kookt.

Qua prijs vind ik het ook heel erg meevallen: ik denk niet dat ik veel meer kwijt zou zijn dan mijn reguliere boodschappen. Op dit moment koop ik veel bij de Lidl, maar steeds meer biologisch, en voor ingrediënten die ze niet hebben, loop ik langs de Jumbo. Klein dingetje om rekening mee te houden: de minimale bestelwaarde is €30, maar daar zit je vrij makkelijk aan als je voor een dag of 3-4 bestelt.

Let op: Ze bezorgen nog niet in heel Nederland, maar ik kan niet wachten tot hun service beschikbaar is in Enschede!

Welk recept van MyGoodFoodShop lijkt jou erg lekker? Check hun database en laat het me hieronder in de comments weten!


Disclaimer: Dit artikel is gesponsord door MyGoodFoodShop. Natuurlijk is wat ik schrijf nog steeds mijn eigen mening en streef ik er altijd naar om een inspirerend artikel te creëren.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.